Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

Статия 5-те най-горещи дестинации за лято 2021

5-те най-горещи дестинации за лято 2021

5-те най-горещи дестинации за лято 2021

Лято’21 беше вълнуващо и незабравимо. Ето кои бяха горещите дестинации за почивка този сезон.

1. Санторини

Това лято Санторини беше водещата дестинация и няма как да не оглави класацията ни за най-предпочитано място. Островът се отличава с белите сгради със син акцент, както и тесните си уютни улички. Красотата му е в автентичната архитектура и романтичните залези. Не случайно е място, което непременно трябва посетите в Гърция. Именно там бе заснета колекцията на PARAMIDONNA за 2021 с красивата Снежана Дженс. Ние се влюбихме в острова, а ако вие все още не сте били там, ви съветваме да не пропускате да го направите следващото лято.

2. Позитано

Италия е нашето вдъхновение и няма как да не бъде сред фаворитите ни за топ 5 горещи места през изминалото лято 2021. Крайбрежното градче Позитано, разположено на брега на Амалфи, е известно с красивите си гледки и изключително вкусната кухня. Там можете да се насладите на разходки с лодки или яхта, както и да прекарате цели дни в опознаване на града, сгушен в скалите. Любимата ни Алекс Петканова също посети Позитано това лято, като не остана незабелязана в дрехите и банските на PARAMIDONNA. А вие не забравяйте да изпиете по едно лимончело, когато го посетите.

3. Барселона

Барселона е go-to дестинация не само лятно време, но през юли и август има толкова неща за правене в този красив град. Плажовете в близост до Барселона са чудесен начин да се разхладите и да прекарате деня си. В Барселона можете да се насладите на просторните паркове, ежегодните фестивали и кина на открито. Ивомила Петкова също предпочете да прекара част от лятната си ваканция именно в Барселона с плажен комплект Sardinia и бански Kourtney Midnight.

4. Ибиза

Оставаме в Испания, където градусите се покачват особено високо през лятото - Ибиза. Може би всеки трябва да посети този парти остров, за да се отдаде на лятно настроение. На Ибиза е необходимо да носите само банските и усмивките си. Това лятото банските на PARAMIDONNA стояха чудесно на Виктория Тодорова и Трейси Велчева.

5. Палма де Майорка

Освен на плажа, в Палма Де Майорка може да релаксирате на някой бийч бар, да посетите музикален концерт или да се разходите в някоя от винарните - има над 70. Това място не е за изпускане. Някои дами заблестяха в PARAMIDONNA и на тази дестинация през лято 2021. Оливия Леви носи риза и панталон в синьо, а Александра Тюркмен е с най-харесвания ни модел - цял бански Leone.

Това е нашата селекция топ 5 най-горещи дестинации за лято’21 - евъргрийн дестинации, които ви пожелаваме да посетите, ако все още не сте.  

SHOP NOW

Вижте още

НАЙ-ДОБРОТО В СВЕТА НА БАНСКИТЕ - ОТНОВО ТУК И ОТНОВО ЗА ТЕБ

НАЙ-ДОБРОТО В СВЕТА НА БАНСКИТЕ - ОТНОВО ТУК И ОТНОВО ЗА ТЕБ

Ние в PARAMIDONNA имаме за цел да направим всяка жена изключително щастлива и най-вече да се чувства специална и единствена по елегантен и топъл начин. Мотивацията ни е не е просто да запълним гард...

Виж повече
Топ 10 предложения за съблазнително бельо и бански за Нея на Свети Валентин

Топ 10 предложения за съблазнително бельо и бански за Нея на Свети Валентин

Свети Валентин чука на вратата и не можем да отречем, че съблазнително бельо и бански са сред топ идеите за подаръци за Нея за празника. Почти сме убедени, че всяка една дама се вълнува да го посре...

Виж повече
Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/primebcustomerloc-js.liquid