Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

Статия  Любимите плажни дрехи, без които не можем

плажни дрехи

 Любимите плажни дрехи, без които не можем

Кои са любимите ни плажни дрехи и защо не можем без тях на ваканцията? Казват, че облеклото „говори“ за един човек и разкрива неговата личност и характер. Това е съвсем вярно, а доказан факт е, че облечени в любима или нова дреха, се чувстваме значително по-уверени в себе си, щастливи и с приповдигнато настроение!


Избираме най-подходящия и стилен аутфит за обяд с приятели, романтична вечеря, изискано събитие, щур купон, бизнес среща, или просто разходка в парка. Не по-малко важна е и нашата плажна визия, която, с правилния избор на плажно облекло, може да се превърне в изключителен моден хит!

В тази статия ще ви запознаем с нашите стилни предложения за лято 2022, или иначе казано – любимите плажни дрехи, без които не можем.

Любимите плажни дрехи от PARAMIDONNA

 

 

плажни дрехи

Мрежеста рокля VIVI в цвят шампанско и

плажни дрехи

Плажна пола RAYA в цвят шампанско са красиви, нежни, женствени и (внимание!) – изработени от рециклирани остатъчни платове! При мрежеста рокля VIVI и плажна пола RAYA, и двете в разкошен цвят шампанско, присъства по малко от всичко кокетно – елегантен набор, връзки, лека прозрачност и прилепнал по тялото силует.

плажни дрехи

Плажна риза CLEA в пясъчно бежов цвят е фина и лека като пясъка, а плажната ни визия без нея, би била като плаж без самия пясък.

плажни дрехи

Можете да комбинирате плажна риза CLEA с плажен панталон SAFARA (ултра приказен ефект!), а за вашия завършен плажен аутфит, съчетайте с половинки бански ANNA SEA SHELL от PARAMIDONNA. 

 

плажни дрехи

Мрежест комплект топ и шал INGRID FLORAL е сред атрактивните плажни дрехи за идния сезон, наред с

плажни дрехи

INGRID в цикламен цвят. Пъстри, свежи и игриви, тези два летни комплекта са перфектният избор за плажа! Наситеният цикламен цвят би подхождал чудесно на вашия шоколадов тен, а деликатните флорални мотиви носят в себе си толкова много романтика! Шалът може да бъде стилизиран като бъде завързан на талията, или като лента за глава – практично и секси!

 

плажни дрехи

Плажен комплект риза и панталон GOLDIE е от онези плажни дрехи, съчетаващи удобство и класа! 

плажни дрехи

А с късо плажно кимоно GOLDIE в златист цвят ще постигнете една наистина блестяща плажна визия! Плажен комплект GOLDIE и кимоно GOLDIE олицетворяват лукс, стил и елегантност. Не забравяйте да комбинирате тези "скъпоценни" облекла с бански от бранда, като половинки бански ANNA GOLD.

 

плажни дрехи

Плажен комплект риза и пола BIANCA в черно-златист цвят и

плажни дрехи

Плажен комплект халат и панталон AGATA в черно-златист цвят носят в себе си феерия, свобода и женственост, с един лек boho нюанс. Черният цвят успешно и със стил си „партнира“ със златните точки, разпръснати от горе до долу в тези плажни тоалети.

 

плажни дрехи

Плажен комплект AURORA MINT от риза и панталон и

плажни дрехи

късо плажно кимоно AURORA MINT са изкушения, облечени в бляскав сатен и напомнящи на летния морски бриз. За максимално зашеметяваща морска визия, тези плажни дрехи в цвят мента могат ефектно да се „обединят“ с половинки бански ANNA в цвят слонова кост.

 

плажни дрехи

Лятото няма да е истинско, ако в него не присъства розовият цвят! Тук той е изобразен чрез неустоимите плажен комплект LOLITA FLAMINGO от риза и къса пола, както и

плажни дрехи

късо плажно кимоно LOLITA FLAMINGOЛеки, приятни за носене и толкова розови и игриви, плажните дрехи в цвят FLAMINGO отлично си пасват с половинки бански в розово ANNA.

Какво мислите, дами? Сега е моментът да освежите своя летен гардероб с тези must have предложения любими плажни дрехи, без които не можем! Да, наистина не можем! 

Вижте още

бански за бременни

Подходящи бански за бременни

Бременността на жената е най-истинският, съкровен и изпълнен със смисъл етап от нейния живот, в който красотата й разцъфтява по един изключителен начин.  Има неща, които ни ограничават, докато сме ...

Виж повече
Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/primebcustomerloc-js.liquid