Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

Статия Onesize бански, подходящи от малки до големи размери

onesize бански за големи размери

Onesize бански, подходящи от малки до големи размери

One size, или преведено от английски – универсален размер, побира в себе си женската красота във всичките й форми и разновидности. 

Слаби, закръглени, или по-пищни дами – всички те могат да изразят себе си и да покажат, че налагането на норми отдавна е забравено и не е на мода. 

One size бански от PARAMIDONNA е едно чудесно решение за плажната визия на всяка жена – бански, които пасват отлично на всяко тяло и фигура, поради изключителната еластичност на материята, от която са изработени.

Висококачественият плат, с който създаваме нашите one size модели, отговаря на размери от XS до 2XL, което прави банските подходящи и за бременни жени.


One size бански, подходящи от малки до големи размери, от PARAMIDONNA

 

onesize бански за големи размери

1. Половинки бански IRINA ROSE BEIGE представлява one size бански от две части. Горната част е тип бюстие с две презрамки, което оформя и поддържа бюста, като чашките са свързани помежду си посредством акцент - сребриста халка. Долната част на комплекта са бикини с ниска талия. Нежният розово-бежов цвят придава елегантност и женственост, а коя дама не обича да се чувства истински желана?

onesize бански за големи размери

2. Половинки бански IRINA BLACK е един класически вариант на този модел one size бански костюм, в изискан черен цвят. Свързващата чашките халка в горната част на комплекта тук е в бял цвят, като контрастира чудесно с цвета на банския костюм. Не бихте могли да сбъркате, избирайки този модел за плуване и събиране на тен край плажа, или басейна. 

onesize бански за големи размери

3. Половинки бански KYLIE в маслинено зелен цвят е ефектен и атрактивен one size бански в тренди цвят. Горната част на модела е тип бюстие с кокетни къдри, които ще откриете и от двете страни на долната част – бикини с ниска талия. Удобен, мек на допир и свеж като летен бриз – този бански е създаден за спомени, които с вълнение да разказвате. 

onesize бански за големи размери

4. Цял бански HAILEY в маслинено зелен цвят е вечната класика в жанра и така предпочитан от много жени цял бански в универсален размер. Моделът е с класическа линия, две презрамки и изрязан гръб. Може да бъде стилизиран и като боди, топ, а също и да се носи под блуза, или риза. Идеално се съчетава с дънки, къси панталонки и пола. Какво повече й трябва на една жена, освен лято, слънце, освежаваща напитка в ръката и правилния цял бански костюм върху нея?! 

onesize бански за големи размери

5. Половинки бански EMILY ROSE BEIGE е едно неустоимо предложение за вашия плажен гардероб. Горната част на този one size бански костюм е тип спортно бюстие с две презрамки, а долната половина представлява бикини с ниска талия и средно изрязване в задната част. Вашият шоколадов загар, в съчетание с бански EMILY в розово-бежов цвят, е една разтапяща плажна комбинация!

onesize бански за големи размери

6. Цял бански SOPHIA ROSE BEIGE е удобен, практичен, приятен на допир и в разкошен розово-бежов цвят one size цял бански, подходящ от малки до големи размери. Моделът е с класическа линия и изрязан гръб, където закачливо ни намигат халките на двете презрамки. Със своята изтънченост и стил, този цял бански костюм в универсален размер несъмнено ще отговори на всеки вкус и предпочитания!

onesize бански за големи размери

7. Черни половинки бански с висока талия MARIE са вдъхновени от една епоха, която никога няма да ни омръзне и да излезе от мода! Горната част на този one size модел представлява бюстие с тънки презрамки, без хастар и подплънки, а долната част- бикини с висока талия. От Marilyn до Marie, стилът е вечен, а усещането, което носи този бански костюм в плътен черен цвят, е без аналог. 

onesize бански за големи размери

8. Цял черен бански SOPHIA съчетава в себе си всичко онова, от което имаме нужда за едно незабравимо лято! Този one size цял бански в черен цвят може да бъде носен не само на плажа или басейна, но и като главен акцент на един стилен аутфит. Моделът е с класическа линия с две презрамки, партниращи си с деликатни бели халки, както и с гол гръб за перфектен завършек на визията. Защото най-хубавите неща в живота понякога са на един бански костюм разстояние...

Е, мислено вече сме на плажа, разхождайки се по топлия пясък, докато вълните плискат краката ни, а вятърът разпръсква косите ни, огряни от парещото слънце. 

Ако сме накарали и вас да се размечтаете, не забравяйте, че ние, от PARAMIDONNA, сме тук, за да направим мечтите - реалност! 

Създали сме нашите one size бански с любов към женствеността, която всяка дама притежава, във всичките й форми и размери.

Тази женственост трябва да бъде подчертана с гордост, увереност и усмивка на лице.

Помнете, че всяка една извивка носи своя чар, а всяка една дама заслужава да се чувства и изглежда обичана!

Вижте още

Най-актуалните цветове за пролет/лято 2022

Най-актуалните цветове за пролет/лято 2022

В тези студени дни имаме желание да ви стоплим с нещо горещо, а именно с 6-те най-актуални цветове за пролет/лято 2022. Наблюдавайки снега през прозореца си, пишем тази статия, размечтани за топлит...

Виж повече
бански с висока талия

Бански с висока талия – шик и женственост на плажа

Бански с висока талия -  вечна „класика в жанра“ в света на банските костюми. Модел, който още от далечни времена, е предпочитан избор от жени по целия свят. Този тип бански костюм има по-голямо по...

Виж повече
Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/primebcustomerloc-js.liquid