Пропусни това

Количка

Вашата количка е празна

Статия Защо всяка жена обича луксозно дамско бельо?

луксозно дамско бельо

Защо всяка жена обича луксозно дамско бельо?

Едва ли има мъж, или жена, който да не се вдъхновява истински при вида на едно луксозно дамско бельо. Галейки очите, душата и сетивата, подходящият комплект бельо притежава притегляща и съблазняваща сила, която кара дамите да разкрият своята красота, сексапил и увереност. 

И докато през 17-ти век дамското бельо е изглеждало по съвършено различен начин, през годините то придобива най-различни форми, модели и цветове. Към днешна дата, изборът на луксозно дамско бельо е всеобхватен и има „за всекиго по нещо“. Дързък и изрязан, прикриващ и загадъчен, нежен и романтичен силует, а защо не и нещо ултра секси и екстравагантно  – изборът е индивидуален, според комфорта и предпочитанията на всяка една дама.

Това, което обединява всички тези варианти на перфектното бельо, е самата любов към него и насладата, която то носи в себе си. 

След като ви представим нашите ексклузивни предложения от линията PARAMIDONNA x ALEX, за пореден път ще се уверите (а и ние също!) защо всяка жена обича луксозно дамско бельо.

8 модела луксозно дамско бельо от PARAMIDONNA

луксозно дамско бельо

1. ДАМСКИ КОМПЛЕКТ VALENTINA С ДАНТЕЛА съчетава в себе си фина и женствена дантела, чувствени флорални мотиви и изключителна комбинация от невинен бял цвят, на фона на гореща циклама. 

луксозно дамско бельо

2. КОМПЛЕКТ ДАМСКО БЕЛЬО SARA В РОЗОВО ви предизвиква да изживеете най-сладките моменти в живота! Дизайнът на този комплект, включващ плат на дупки в деликатен розов цвят, е приятно закачлив и интересен. В контраст с розовото, допринасящ за ефекта – уау, е черният ластик, който очертава и двете части на този модел. 

луксозно дамско бельо



3. ДАМСКИ КОМПЛЕКТ ALAYA В РОЗОВ ЦВЯТ е всичко онова, което си преставяме, щом чуем думата „финес“ – фин розов цвят, фин плат на дупки, фина мрежа. Моделът, тип – бюстие е подходящ и за танци, спорт и градска среда, което го прави мултифункционален избор, с който никога не бихте сгрешили (но бихте съгрешили:)).

луксозно дамско бельо



4. КОМПЛЕКТ ДАМСКО БЕЛЬО SARA В ЧЕРНО е зашеметяващ комплект бельо в класически черен цвят, чийто плат на дупки кара въображението да се развихри и да иска още и още. 

луксозно дамско бельо



5. ДАМСКИ КОМПЛЕКТ ALAYA В ЧЕРНО бихме описали с две думи – непринуден и примамлив. Това е така, тъй като елегантният черен цвят среща бледо розовия (в хастара при горната част на комплекта), а крайният резултат от тази среща просто не е за изпускане! 

луксозно дамско бельо



6. КОМПЛЕКТ ДАМСКО БЕЛЬО SARA В ЦВЯТ ГОРЧИЦА е модерен, запомнящ се и адски свеж! Цвят „горчица“ е абсолютен хит, а пресъздаден чрез този комплект луксозно дамско бельо, придава чувство за пълнота и завършеност. 

луксозно дамско бельо



7. ДАМСКИ КОМПЛЕКТ ALAYA В ЦВЯТ ГОРЧИЦА разчупва стереотипите по един тренди и колоритен начин. Нашумелият цвят на този модел (и на хастара в горната му част), в комбинация с игривите дупки, обхождащи плата и черният ластик, поддържащ бюста, ви предизвикват да се впуснете в незабравими изживявания още сега! 

луксозно дамско бельо



8. КОМПЛЕКТ IZZA е просто вълшебен! Пленителен изумрудено зелен цвят, ефирно допълващ се от разкошна френска дантела по деколтето и презрамките – вълшебство, скрито в две части луксозно дамско бельо.

Дами, помнете – правилният комплект бельо действа като терапия за душата, стимулира самочувствието и прави чудеса! Всички ние обичаме да усещаме колко специални и желани сме всъщност. На първо място, обаче, трябва да сме в хармония със самите себе си и да се чувстваме добре в своята кожа.

Обичайте се и създавайте съкровени спомени, облечени в любов. А ако някога имате лош ден, просто облечете своето най-любимо бельо и му позволете да свърши своята работа...   

Вижте още

бански с висока талия

Бански с висока талия – шик и женственост на плажа

Бански с висока талия -  вечна „класика в жанра“ в света на банските костюми. Модел, който още от далечни времена, е предпочитан избор от жени по целия свят. Този тип бански костюм има по-голямо по...

Виж повече
плажни рокли

Плажни рокли, спиращи дъха

От векове наред, дамската рокля е обект на обожание от страна на мъжете -  символ на женственост, стил и съблазън. Със своите най-различни дизайни, кройки, дължини и цветове, а също и с индивидуалн...

Виж повече
Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/primebcustomerloc-js.liquid